VILKÅR & BETINGELSER

Junivive Anti Aging Cream, producent af Junivive Anti Aging Cream og andre kosttilskud, takker dig for at besøge vores hjemmeside, http://reliftadvancedfacts.com

LÆS VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG FØR DU BRUGER JUNIVIVE ANTI AGING CREAM HJEMMESIDEN . VED AT TILGÅ ELLER BRUGE DENNE HJEMMESIDE, ACCEPTERER DU AT VÆRE BUNDET AF VILKÅR OG BETINGELSER, HERUNDER ANSVARSFRASKRIVELSE NEDENFOR. HVIS DU IKKE AT VÆRE BUNDET AF VILKÅR OG BETINGELSER, HERUNDER BENÆGTELSER, MÅ DU IKKE BRUGE DENNE HJEMMESIDE.

ÆNDRINGER de vilkår og betingelser

VI FORBEHOLDER OS RET TIL EFTER VORES SKØN AT ÆNDRE, TILFØJE ELLER UDELUKKER VISSE DELE AF DISSE VILKÅR OG BETINGELSER TIL ENHVER TID, OG HVER ENESTE ÆNDRING VIL TRÆDE I KRAFT UMIDDELBART EFTER UDSTATIONERING. DATO AF VILKÅR OG BETINGELSER DET BEMÆRKES UNDER “BETINGELSER” OVENFOR. KONTROLLER REGELMÆSSIGT OM VILKÅR OG BETINGELSER ER ÆNDRET. HVIS DU FORTSAT BRUGE DENNE HJEMMESIDE EFTER ÆNDRING, BETYDER, AT DU HAR ACCEPTERET ÆNDRINGERNE.

DENNE HJEMMESIDE IKKE GIVER LÆGELIG RÅDGIVNING

Oplysningerne på denne hjemmeside eller dit tilbud som svar på en anmodningen, eller et spørgsmål, som du eller som følge af at udfylde et spørgeskema, som du (“Information”) ar fastsat til orientering og designet til at hjælpe brugerne med at få en generel forståelse om visse sundheds-og velfærdsspørgsmål. Oplysningerne bør ikke betragtes som fuldstændige eller ikke dækker alle emner om sundhed. Junivive Anti Aging Cream . anbefales ikke at forvalte deres egne helbredsproblemer og understøtter ikke en form for medicinsk behandling. Information må ikke anvendes i stedet for et besøg, en opfordring til en konsultation eller en rådgivning fra din læge eller andet sundhedspersonale udbyder. Hvis du mener at du har et medicinsk problem, eller har sundhedsrelaterede spørgsmål, kan du ringe straks til din læge eller anden sundhedsplejerske. Ikke at konkludere på grundlag af, hvad du læser på denne hjemmeside, eller det svar, du har modtaget, er det ikke nødvendigt at konsultere en professionel, der leverer sundhedsydelser. Må ikke forsømme lægelig rådgivning eller aldrig tøve med at lede efter lægelig rådgivning eller behandling som følge af, hvad du læser på denne hjemmeside eller som et resultat af et svar, du har modtaget per e-mail. Oplysningerne erstatter ikke lægelig rådgivning fra en professionel og intet, der vises på dette website eller e-mail-svar fra din træning, er ikke en medicinsk diagnose eller behandling

DENNE WEBSIDE ER FOR VOKSNE

Vær opmærksom på, at denne hjemmeside er ikke skabt for folk under 18 år. Vi indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger fra personer, der er under 18 år. Når du bruger denne hjemmeside, kan du bekræfte, at du er over 18 år

TIP

Vi giver ikke nogen læge. Vi opfordrer dig til at kontakte din læge, hvis du føler du har brug for rådgivning eller medicinsk behandling.

RESTRIKTIONER FOR BRUGEN AF ​​MATERIALE

Alle materialer, herunder uden begrænsning, grafik, billeder, HTML-sider, koder, multimedie klip, Java koder, logoer, symboler, bannere og software, del af denne hjemmeside er ejendommen som en Junivive Anti Aging Cream. Alle varemærker, servicemærker og varemærker tilhører Junivive Anti Aging Cream . Uautoriseret brug af materiale er krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder. Alle rettigheder der ikke specifikt er beskrevet i de vilkår og betingelser er forbehold for Junivive Anti Aging Cream . Som sådan bør enhver materiale på denne hjemmeside ikke kopieres, reproduceres, genudgives, uploades, transmitteres eller distribueres på nogen måde. Brug af disse materialer på andre hjemmesider eller anden computing miljø er forbudt.

Intet på denne hjemmeside skal opfattes som udstedelse af en licens eller ret til at bruge noget varemærke, logo, mærke eller design efternavn vist på denne hjemmeside uden skriftlig tilladelse fra Junivive Anti Aging Cream. eller mærke holder.

GENERELT

Vilkår og betingelser gælder for alle transaktioner på eller via denne hjemmeside. Denne aftale er underlagt loven om elektroniske signaturer i globalt og nationalt Commerce. Du accepterer vilkår og betingelser indeholdt heri ved enhver handling, der viser dit samtykke, herunder adgang til en knap med ordene “Jeg accepterer” eller lignende, eller ved at klikke på hjemmesiden, selvom du har læst disse vilkår eller ikke . Udskriv denne formular for sine egne arkiver.

Ved at placere en ordre til os, vil vi antage, at du har læst, forstået og accepteret de vilkår og betingelser for brug (herefter “Betingelser”). Hvis du ikke accepterer at være bundet af disse Vilkår, kan du ikke adgang til eller bruge hjemmesiden og kan ikke købe produktet (erne) via hjemmesiden. Ved at besøge, bruge eller bestille vare (r) via hjemmesiden, accepterer du, at du har læst og forstået denne aftale, som accepteres og enedes om at de vilkår, der indgår her.

PENGENE TILBAGE GARANTI FOR 30 DAGE (ordrer, der ikke er en del af tilbuddet)

Hvis du ikke er tilfreds med Junivive Anti Aging Cream for en eller anden årsag, annullere din ordre ved at kontakte vores kundeservice på antallet 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT i 30 dage fra din ordre dato. Når du kontakte selskabet og annullere din ordre, vil du blive givet en Return Authorization række varer (“RMA”). Efter aflysning, vil du har 7 dage til at vende tilbage, hvis ikke har brugt produktet, eller hvis du ikke har, returnerer den tomme boks for vores virksomhed. Du skal skrive RMA-nummer på emballagen for at returnere produktet til at undgå fakturering. Firmaet vil ikke refundere shipping og pakken for produkter, der er blevet sendt til dig.

14 dage tilbud

Med Junivive Anti Aging Cream 14 dage tilbud vil du modtage en fuld kasse, og bliver nødt til at betale i første omgang kun en lille forsendelse og ekspeditionsgebyr. Din test 14 dage tilbud begynder 14 dage fra bestilling. Hvis du er tilfreds med produktet og resulterer i 14 dage fra dato for, ikke gør noget. På det tidspunkt, vil dit kreditkort automatisk blive opkrævet med gebyr for en kasse tilbud kun 667,00 dkk. Denne transaktion vil fremgå på dit kontoudtog som “Junivive80820316 “. Hvis du ikke er tilfreds med tilbuddet Junivive Anti Aging Cream, kan du kontakte kundeservice i løbet af 14 dage, kaldende nummer 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT for annullering og at anmode om et RMA nummer for at vende med vejledningen for at returnere produktet, og du vil ikke have nogen forpligtelse.

At være sikker på at du ikke vil forblive uden Junivive Anti Aging Cream, efter 45 dage fra den første ordre dato på 14 dage tilbudog hver 30 dage derefter, vil du modtage en ny Junivive Anti Aging Cream boks. Dit kreditkort vil blive opkrævet kun den tilbagediskonterede pris på 650,00 dkk rabat kun tilgængelig for medlemmer (plus et gebyr på 65,00 dkk for forsendelse og håndtering). Som medlem af vores Junivive Anti Aging Cream Livsstil Program, er du ikke forpligtet til at fortsætte. Uden modsætninger. Uforpligtende. Annuller når du vil! Kontakt venligst kundeservice med spørgsmål.

Pre-godkendelse af kreditkort

Når du tilmelder dig Junivive Anti Aging Cream, vil vi forhåndsgodkende dit kort for et beløb mellem 10,00 dkk og 100,00 dkk Denne forhåndsgodkendelse vil ikke påvirke saldoen på din konto, og godkendelsen er øjeblikkeligt annulleret . Denne procedure procedure er en del af vores løbende indsats for at minimere online svindel med kreditkort. Hvis du har spørgsmål om forhåndsgodkendelse, bedes du kontakte en kundeservicemedarbejder på antallet 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT.

Midlertidig nedsættelse af priserne

For din komfort og nydelse, kan selskabet midlertidigt sænke prisen på din ordre i reklamemæssigt øjemed, eller sikre, at din transaktion ordre kan blive behandlet købte selskabet eller dit kreditkort processor. Hvis virksomheden reducerer prisen på produktet er beskrevet her, vil blive opkrævet den nedsatte pris indtil udgangen af ​​tilbudsperioden, eller indtil selskabet er sikret betaling af virksomheden eller dit kreditkort processor, så produktets pris vil vende tilbage til normal uden at underrette dig før. Hvis din ordre er behandlet til en lav pris, vil en ny afgift cyklus begynder med det nye betaling

Bestille andre produkter udover Junivive Anti Aging Cream

Produkter, der udbydes til salg af Junivive Anti Aging Cream på hjemmesiden, undtagen af Junivive Anti Aging Cream ikke tilbydes i forbindelse med ethvert tilbud eller tilbud periode og du betaler fuld pris, når du bestiller. Pris og / eller automatisk levering plan for hvert produkt kan variere, og vil blive offentliggjort med produktet på hjemmeside. Dit kreditkort vil blive opkrævet for dette beløb efter har foretaget det ordre og vises som en særskilt transaktion opgørelse. Hvis du accepterer at placere ordrer og betale gebyret straks, at klikke på en knap, som indeholder ordene “Ja tak”, “Jeg accepterer”, “fremskynde min ordre”, “Submit” eller lignende, selv hvis du har eller ikke læst disse vilkår.

PRODUKTER RETURNERE (Anvend på alle ordrer betalt på forhånd til Selskabets)

At returnere en vare for at erstatte det, fordi det var beskadiget på grund af rederier betingelser eller når annullere din bestilling inden 30 dage efter garantiperiodens udløb, bedes du få et Tilbage Godkendelse række varer (“RMA”) ved henvendelse til kundeservice afdeling på antallet 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT. Et RMA-nummer kan kun opnås ved at kontakte kundeservice via telefon eller e-mail.

Vær opmærksom på:

  1. Vi kan ikke ændre processen eller produktet med indskriften “Return to Sender ‘.
  2. For at sikre at dit kontonummer er stavet forkert, skal du sende tilbage produktet til nedenstående adresse med dit RMA-nummer. RMA-nummer skal tydeligt noteres på den pakke, du vender tilbage. Vores shipping afdeling er IKKE tilladt at acceptere pakker uden RMA-nummer.
  3. Vi kan ikke udstede tilbagebetaling for Junivive Anti Aging Cream Livsstil ordrerkøbt som en del af den livsstil programmet. Efterfølgende forsendelser kræver ikke en garanti for tilbagebetaling. Du har op til 60 dage efter modtagelsen af ​​din ordre for det første opkald til at ændre, udsætte eller annullere din automatisk ordre . (Du har op til 30 dage efter modtagelsen af ​​din ordre for det første opkald til at ændre, udsætte eller annullere din automatisk ordre) .

Returnerede produkter skal sendes til følgende e-mail: reliftadvancedfacts.com

Vi er ikke ansvarlige for tabt eller stjålne varer. Vi anbefaler, at alle returvarer sendes med bekræftelse fra en tredjepart for at sikre korrekt levering.

* Returnering uden en gyldig Godkendelse for at returnere varerne koster 10,00 dkk for værkslagring.

FORSENDELSE BETINGELSER

Når vi sender produktet til dig, er vores posttjenester er udført af Danmark Post. Med vores valg af Priority Processing for overfoerslen (hvis tilgængelig), vil gøre din forsendelse er vores prioritet, og vi sender pakken den næste dag for alle ordrer inden den 22:00 GMT (pakker vil ankomme i syv til ti (7-10) dage. Bemærk, at overførslerne ikke finder sted på lørdage, søndage og helligdage. Vi ikke garantere, datoer eller tidspunkter, hvor pakkerne ankommer. Vi ikke refundere eller kreditere dine forsendelsesomkostninger for forsendelser månedlige eller hver anden måned.

Sådan at ændre leveringsadresse

Bemærk venligst, at vores kundeservice-afdeling, antallet 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT, kan bidrage til at ændre shipping tid, hvis du ønsker at ændre tidsplanen for automatisk leveringen af 30 dage

KREDITKORT DESKRIPTOR; FEJL AF BESKATNING

Ved at bestille Junivive Anti Aging Cream fra Junivive Anti Aging Cream ., accepterer du at Junivive Anti Aging Cream debitere dit kreditkort korrekt. Denne tilladelse vil forblive i kraft, indtil du annullerer fremtidige ordrer for produkter som omhandlet i denne aftale. Bemærk venligst, at deskriptor (eller emnelinjen), der vises på din opgørelse vil fremstå som Junivive Anti Aging Cream. Hvis du mener at dit kreditkort blev anklaget ved en fejltagelse, bedes du straks underrette vores kundeservice afdeling på 8082-0316 nummer. Hvis vi ikke hvis vi ikke bliver informeret til denne fejl beregning inden for 30 dage efter det vises på den erklæring, mener vi, at du har accepteret beskatning, herunder løsning af undersøgelser foretaget af den enhed, der har udstedt kreditkort. Selskabet mener, at du har gemt alle ansvar og krav for tab som følge af en fejl eller uoverensstemmelser, som ikke indberettes til Selskabet inden 30 (30) dage efter forekomsten af ​​en opgørelse over dit kreditkort.

ERKLÆRINGER; ANSVARSFRASKRIVELSE

Vores virksomhed mission er at give vores kunder de bedste produkter til rådighed. Vi tror på effekten af ​​de produkter, vi sælger. Du forstår dog, at udtalelserne på hjemmesiden, salgsfremmende materialer og produkter ikke er blevet evalueret af Food and Drug Kontrol Administration i USA, og produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdom. Oplysningerne på vores hjemmeside eller selskabet ikke erstatte en personlig konsultation med din sundhedspleje udbyder og skal ikke opfattes som individuel medicinsk rådgivning. Individuelle resultater vil variere

Produktet er designet til personer, der har mindst 18 år. Hvis du er gravid, ammer eller er under medicin, du garanterer, at du var kontrolleret eller vil blive kontrolleret af en professionel sundheds-udbyder, før du anvende produktet og stoppe straks med at bruger produktet, og vil straks kontakte en professionel leverandør sundhedsydelser, hvis du manifesterer utilsigtede bivirkninger af pro

Vi ønsker du at have den mest præcise oplysninger om produktet. De oplysninger, vi kommunikerer om produktet og / eller effekt opnås fra uafhængige tredjeparter, såsom uddannelsesinstitutioner, nyheder og videnskabelige organer, ernæringseksperter, rapporter og videnskabelig forskning (“Informationskilder”). Vi ikke garantere, at informationskilder er fri for fejl, ej heller garantere de informationskilder eller metoder, de bruger til at nå deres egne konklusioner. Alle Produkt specifikationer præstationsdata, og andre oplysninger på vores hjemmeside er for informative og illustrative formål og er ikke en garanti eller repræsentation, at produktet vil overholde disse præstationsdataspecifikationer .

Vi kan ikke garantere, at du vil have nogle konkrete resultater eller fordele ved produktet, eller at din erfaring vil matche dem med andre mennesker, der bruger produktet. Individuelle resultater vil variere fra person til person

DERES ERKLÆRINGER.

Du erklærer, at du er mindst 18 år og vil ikke tillade enhver person under 18 år for at bestille eller anvende produktet. Du erklærer, at de oplysninger, du angav, på det tidspunkt, du har bestilt er opdateret, præcise og juridisk tilstrækkeligt materiale for os at udføre din ordre rettidig og effektiv. Du er ansvarlig for vedligeholdelse og hurtig opdatering af dine kontooplysninger og holde disse oplysninger (og eventuelle adgangskoder, som du er blevet tilbudt for at få adgang til webstedet og / eller at købe produkter) sikkert fra uautoriseret adgang. Medmindre du har aftalt andet eller der kræves af nogle gældende lov, at eventuelle garantier, der gives i forbindelse med produktet kun udvides på grundlag af, at du er en bruger, der ikke sælger af produktet. Du vil ikke sælge, vil du ikke redistribuere eller vil eksportere produkter, som du har bestilt på hjemmesiden.

Du accepterer at betale varen pris og shipping gebyrer eller håndtering af produktet som specificeret af den hjemmeside, når du afgiver en ordre. Betalingen vil blive foretaget før levering og efter de metoder, der er angivet på hjemmesiden (og i øvrigt ikke, medmindre du har givet forudgående samtykke til en alternativ metode til betaling)

AFSLAG TIL, TAB ELLER SKADE UNDER TRANSPORT

Vi vil ikke holdes ansvarlig, og du vil ikke have ret til at nægte levering af produkt, undtagen produkter skader eller andre dele, skader, der er opstået under transporten (hvis varen er afsendt af os eller af en afsender vi kaldte ), og hvis vi bliver underrettet om sådanne skader i fem (5) arbejdsdage efter modtagelsen af ​​produkt.

ANSVARSFRASKRIVELSE

I DET OMFANG JURIDISK TILLADT I, SELV NÅR FIRMAET VIDSTE ELLER EJ AF DET POTENTIEL SKADE , OG BEGRÆNSEDE RETSMIDLER LEVERES HER ER BRUGBAR ELLER OPFYLDE DERES FORMÅL, VORES ALT ANSVAR (UANSET OM DET ER FOR KONTRAKTBRUD, EN SKADE ELLER ANDRE RETSLÆRE) AF NOGEN SAG VIL IKKE OVERSTIGE OMKOSTNINGERNE PRODUKTER, SOM DU HAR BESTILT. DESUDEN VIL VI IKKE VÆRE ERSTATNINGSANSVARLIG FOR INGEN OMSTÆNDIGHEDER SÆRLIGE, HÆNDELIGE, INDIREKTE ELLER FØLGESKADER, TABT FORTJENESTE, TABTE INDTÆGTER ELLER OMKOSTNINGER . PRODUKTERNE ER SOLGT OG LEVERET TIL DIG. “SOM DE ER” UDEN GARANTI. MEDMINDRE ANDET ER ANGIVET I DENNE AFDELING VI GIVER INGEN UDTRYKKELIGE GARANTI ELLER OVERSIGT OG ERKLÆRING OG FRASIGER SIG ETHVERT STILTIENDE GARANTIER, HERUNDER, UDEN BEGRÆNSNING, STILTIENDE ANSVAR FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL ELLER NOGEN KRÆNKELSE AF TREDJEPARTS KRAV.

ERSTATNING

Du accepterer at forsvare, skadesløsholde og ikke anklaget virksomhed, bestyrelsesmedlemmer, direktører, aktionærer, medarbejdere, selvstændige entreprenører, telekommunikation leverandører og agenter med hensyn til visse krav, handlinger, tab, forpligtelser, omkostninger, udgifter eller krav, herunder uden begrænsning juridiske og regnskabsmæssige gebyrer for eventuelle skader direkte, indirekte og / eller fremtiden som følge af misbrug af hjemmesiden eller overtrædelse af vilkår og betingelser i denne aftale. Vi vil straks give dig besked på e-mail af eventuelle klager eller anmodninger, og du samarbejde fuldt ud (egen regning) at forsvare en klage eller en anmodning. Hvis vi ikke modtager et hurtigt svar fra dig, forbeholder vi os ret til at forsvare et sådant krav og vil modtage den fulde betaling fra din.

AFBRYDELSE

Vi forbeholder os ret til at opsige din adgang til eller brug af denne hjemmeside og / eller dit abonnement på produktet, hvis vi tror, ​​du har overtrådt vilkårene i denne aftale eller hvis vi mener, at du har prøvet, i ond tro, at opnå tilbagebetaling af betalinger, låneydelser, produkter vender tilbage, rabatter eller anden adfærd, der resulterer i skader, chikane eller annullering af dette websted eller virksomhed virksomhed..

BEDRAGERI

Vi forbeholder os ret, men påtager os ingen forpligtelse til at indberette og gøre en aktiv retsforfølgelse af mistanke om svindel med kreditkort. På vores skøn, kan vi bede om din tilladelse, via telefon, at du bekræfter din ordre og andre oplysninger. Vi forbeholder os ret til at aflyse, for at forsinke, at afvise eller tilbagekalde ordren sender tilfælde af svig. Vi spar nogle oplysninger under bestillingsprocessen, herunder tid, dato, IP-adresse og andre oplysninger, der vil blive brugt til at lokalisere og identificere enkeltpersoner, som begår bedrageri. Hvis en online bestilling er mistænkt for at være falske, forbeholder vi os ret, men påtager os ingen forpligtelse til at indsende alle poster, med eller uden en stævning til alle retshåndhævende myndigheder og kreditkortselskaber undersøgelser af svig. Vi forbeholder os ret til at samarbejde med myndigheder om at retsforfølge lovovertrædere sat henhold til gældende lov

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Website og al dens indhold er ejet af selskabet eller dets licensgivere. Du er ikke givet nogen licens og eventuelle ejerskab på hjemmesidens indhold i henhold til denne aftale, eller at købe et produkt. Hjemmesiden og dens indhold er beskyttet af ophavsret og varemærke. Medmindre det er tilladt ved lov, må du ikke kopiere, genudgive eller overføre nogen del af hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra selskabet

INFORMAŢII DE CONTACT

Du kan kontakte os via e-mail ved at klikke på “Kontakt os” eller ringe til os på gratis nummer. Når du kontakter os, bedes indeholde oplysninger, som vil hjælpe dig med at identificere din konto, så vi hjælpe med spørgsmål og anmodninger, du har

Hvis du har brug for yderligere information kontakt os venligst

reliftadvancedfacts.com eller telefonnummer: 8082-0316 mandag-fredag fra 08:00 – 17:00, lørdag fra 09:00 – 13:00, GMT