FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi har ikke anmode om personlige oplysninger, medmindre vi virkelig brug for dem. (Vi er ikke enige med med tjenester, der kræver oplysninger såsom din indkomst uden grund.)

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til nogen, bortset fra at overholde vore love, at udvikle vores produkter eller for at beskytte vores rettigheder.

Vi gemmer ikke dine personlige oplysninger på vores servere, bortset fra  vi er forpligtet af en af ​​vores tjenester udfører bestemte handlinger. I voresonline  produkter og fora, vil vi hjælpe dig kontrol over, hvad der er synligt for offentligheden, ses af søgemetoder, somsom holdes fortrolige og skal slettes permanent.

Indsamle personligt identificerbare oplysninger

Nogle besøgende til hjemmesider Junivive Anti Aging Cream vælge at interagere med Junivive Anti Aging Cream på måder, der er nødvendige for at Junivive Anti Aging Cream at indsamle personligt identificerbare oplysninger. Mængden og typen af oplysninger indsamlet af Junivive Anti Aging Cream afhænger af arten af interaktion. For eksempel beder vi besøgende, der registrerer de fora til at give et brugernavn og en e-mail. De, der foretager transaktioner med Junivive Anti Aging Cream bedt om at give yderligere oplysninger, herunder personlige og finansielle oplysninger, der kræves til at behandle transaktioner. I hvert tilfælde indsamler Junivive Anti Aging Cream sådanne oplysninger kun når det er nødvendigt eller hensigtsmæssigt at bære besøgende svarende til interaktion for besøgende med Junivive Anti Aging Cream. Junivive Anti Aging Cream ikke afslører personlige identificerende oplysninger end dem nedenfor. Besøgende kan altid nægte at give personlige identifikation oplysninger, hvilket indikerer, at dette kan forhindre at udføre visse aktiviteter på hjemmesiden.

Generelle strategier

Junivive Anti Aging Cream kan indsamle statistik om opførsel af besøgende til sine websites. Junivive Anti Aging Cream kan vise denne information offentligt eller give til andre. Men Junivive Anti Aging Cream, har LTD afslører ikke personligt identificerbare oplysninger, bortset fra som angivet nedenfor.

Beskyt visse personlige identificerbare oplysninger

Junivive Anti Aging Cream afslører personlige identificerende oplysninger kun til medarbejdere og dets leverandører og tilknyttede organisationer, der (i) kræve disse oplysninger til at behandle dem på vegne af Junivive Anti Aging Cream og levere tjenester tilgængelige på hjemmesider Junivive Anti Aging Cream og (ii) er enige om ikke at afsløre for andre. Nogle af disse medarbejdere, leverandører og tilknyttede organisationer kan være placeret uden for dit hjemland;  ved hjælp af hjemmesider Junivive Anti Aging Cream, accepterer du at overføre sådanne oplysninger til dem. Junivive Anti Aging Cream vil ikke udleje eller sælge potentielt personligt identificerbare oplysninger  og ingen personligt identificerbare oplysninger til nogen. Udover medarbejdere, entreprenører og tilknyttede organisationer, som nævnt ovenfor, Junivive Anti Aging Creamafslører  potentiale personligt identificerbare oplysninger, kun hvis det kræves af lovgivningen eller når Junivive Anti Aging Cream i god tro mener, at oplysning er absolut nødvendigt for at beskytte esinjendomsretten, af en tredje person, eller offentligheden. Hvis du er en registreret bruger af hjemmesider Junivive Anti Aging Cream og har givet din e-mail, Junivive Anti Aging Cream, kan Ltd lejlighedsvis sende dig en e-mail for at fortælle dig om nyheden kom frem, at bede om feedback eller bare for at holde dig i kontakt med de  ekymringer, Junivive Anti Aging Cream og vores produkter. Hvis du sender os en anmodning (for eksempel via e-mail eller via en af ​​vores feedback-mekanismer), forbeholder vi os ret til at offentliggøre det  for at præcisere din anmodning eller at hjælpe andr